top of page

Community Being Human (deze zomer beschikbaar)

Samen mens zijn en je eigen pad vinden in deze maatschappij

Verlangen naar Mens Zijn

Wat is mens zijn?
Hoe blijf je als mens aanwezig in pijn en verdriet?
Dit soort vragen hebben me altijd bezig gehouden.


Ik heb in eerste instantie vooral geleerd wat niet bij me past. Ik mocht ontdekken dat ik niet mee kan in het ritme van de maatschappij en dat ik meer het ritme van de natuur en mijn lichaam mocht volgen.

Maar tegelijkertijd was er wel een wens om in de maatschappij aanwezig te zijn. Juist in het aanwezig blijven in alles wat het leven en de maatschappij me toewerpt, voel ik mijn levensenergie stromen.

 

Samen met mijn verlangen naar oprechte verbinding, ontstond het verlangen naar een community. Een plek waar je altijd terecht kunt. Een plek waar je kunt groeien als mens en een luisterend oor kunt vinden.

We hoeven daarvoor niks nieuws te creëren. Alles is er al.

Er zijn veel mooie mensen die evenementen organiseren. De mensen die een luisterend oor willen bieden. In deze community gaan we alles samenvoegen, zodat jij er altijd bij kunt.

De basis van de community is een eigen app.

Een plek waar je vrij kunt delen.
Open voor iedereen die mee wil doen.

 

Je bent zo welkom.

Veel liefs,
Annemieke Bremmer
Founder Being Human

Crowdfunding voor onze community

Om de community-app te laten draaien, is er geld nodig. De app zelf kost een vast bedrag per jaar  en daarnaast kost het tijd. Achter de schermen zijn er vele man uren nodig om te zorgen dat er nieuwsbrieven verschijnen en evenementen op de site gedeeld kunnen worden. Ook zullen er, zoals bij elke techniciteit, vragen en ongemakken zijn die verholpen mogen worden.

Ik kies voor een crowdfunding, omdat het voor mij gaat om het delen van een gezamenlijk verlangen. We doen dit samen en iedereen in de community zal een bijdrage leveren. Dat kan in tijd en/of geld.


Iedereen die meedoet aan de community, krijgt de mogelijkheid om te delen, bijvoorbeeld evenementen, video's, podcast en blogs.

Daarnaast is er ruimte om online sessies te geven of een actieve bijdrage te leveren in de app.

Met iedereen die wil delen, ga ik in contact om te kijken hoe we dat het beste kunnen doen.

(PS Je hoeft hiervoor geen ondernemer te zijn).

Achter de schemeren kijken we steeds of de informatie die gedeeld wordt, gebaseerd is op de pijlers:

gelijkwaardigheid, menselijkheid en onvoorwaardelijke liefde.

Zo willen we de community zuiver en puur houden.

Deze zomer lanceren we deze community

logo met wit Being Human.png

Veelgestelde vragen

 • Kan ik nu alvast iets doen?
  Spreekt de community je aan en wil je meedenken over de inhoud en de promotie? Je bent van harte welkom!
  Plan vast een gesprek in over de community en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

   

 • Hoe kom je in de community?
  De community is een app voor je telefoon. Je kunt de app downloaden op je eigen telefoon en daar inloggen. Met een specifieke toegangscode krijg je toegang tot de community. Na het inschrijven voor de app krijg je een mail met een stap voor stap handleiding.

   

 • Wat kun je vinden in de community?
  Er is een mobiele app die de basis is van de community. In verschillende groepen kun je gerichte informatie vinden en verbinden met gelijkgestemden. Iedereen die een evenement geeft, kan deze delen in de app, zodat je in de app gericht op zoek kunt naar evenementen of online sessies.

   

 • Hoeveel kost het?
  De community app draait op crowdfunding. We vragen elk seizoen of je een bijdrage wilt leveren in geld of tijd (of beiden) om de community draaiend te houden. Het geld dat binnen komt wordt eerst aan de vaste kosten voor de techniek besteed en daarna verdeeld onder de mensen die op dit moment in het team zitten. Iedereen die zijn tijd doneert, zorgt ervoor dat het crowdfundingbedrag omlaag gaat.

  Mochten we meer geld binnen krijgen, dan kijken we eerst of er upgrades gedaan kunnen worden in het systeem en daarna of er bijvoorbeeld een mooi feest georganiseerd kan worden om te vieren dat we dit punt bereikt hebben als community. In de nieuwsbrieven zullen we delen wat de kosten en inkomsten zijn voor een transparant beeld.

   

 • Kan ik ook eerst kennismaken?
  Je kunt je altijd aanmelden voor de app. Dit is gratis.
  Na 2 weken krijg je een open betaalverzoek voor een vrijwillige donatie. Je kunt ook een bijdrage leveren in tijd. Hierboven kun je meer lezen op welke manieren je je bijdrage kunt leveren.

 • Hoe kan ik een mentor kiezen?
  Onder het tabblad Mentors staan verschillende begeleiders die je kunt kiezen. Elke mentor zal ook regelmatig een online sessie geven en aanwezig zijn in de groepen die bij hem of haar passen. De mentor die jou op dat moment het beste past, stuur je een persoonlijk bericht via de chat. De betaling voor de mentoring regel je rechtstreeks met de mentor. Het mentorship kost 55,- per maand.

 • Kan ik ook meedoen met de evenementen zonder lid te zijn?
  Ja dat kan zeker. Leuk als je een keer meedoet! Weet dat je ook alvast kan kennismaken in de community app voorafgaand aan een evenement om alvast in de stemming te komen. De app kun je gratis downloaden, na 2 weken krijg je een open betaalverzoek en kun je aangeven of je een bijdrage in tijd wilt leveren.

 • Hoe stop ik met de community?
  Je kunt op elk moment de app verwijderen van je telefoon. Het is wel handig om ons even te mailen op annemieke@holistika.nl. Dan zorgen we dat je ook verwijderd wordt uit de groepen en geen mails meer ontvangt.

Reviews

Het mentorship wat ik bij Annemieke volg heeft mijn leven veranderd.
Waar ik eerst meer in mijn donkere stukken zat en het gevoel had er niet meer uit te kunnen komen, zit ik nu in mijn lichte stukken en heb ik mijn kracht ontdekt.
 
Annemieke heeft mij hier zo liefdevol maar ook eerlijk in begeleid. Ik heb me geen moment alleen gevoeld en dankzij haar naast mijn zijde heb ik deze stappen durven nemen. Nooit verwacht dat ik dit kon bereiken in mijn leven, dankjewel lieve Annemieke 💕

— Elize

Ja ik wil meedoen
aan de community

 • Community Being Human

  0€
  Vrijwillige bijdrage in geld en/of tijd om deze community draaiend te houden
  Gratis abonnement
  • * Groepen die passen bij jouw levensvragen en -thema's
  • * Kennis, oefeningen en prikkelende vragen per groep
  • * Verzamelplek van evenementen die georganiseerd worden
  • * Mogelijkheid om een mentor te kiezen (tegen betaling)
  • * Elk seizoen een feest om het leven te vieren
  • * Iedereen draagt bij in geld en/of tijd

Inloggen voor bestaande leden

bottom of page