top of page

do 12 sep

|

Op basis van de locaties van de deelnemers

Groepsprogramma Zachte Kracht Vooruit voor ondernemers

Elkaar inspireren om met zachte kracht vooruit te gaan. Dat gaan we doen in dit groepsprogramma. Speciaal voor ondernemers, zodat we elkaar kunnen inspireren en bekrachtigen.

Groepsprogramma Zachte Kracht Vooruit voor ondernemers
Groepsprogramma Zachte Kracht Vooruit voor ondernemers

Tijd en locatie

12 sep 2024, 10:00 – 15:00

Op basis van de locaties van de deelnemers

Over het evenement

In dit groepsprogramma gaan we met jouw ondernemerschap en bedrijf aan de slag. Hoe kun je daar die Zachte Kracht meer gaan inzetten?

Voor de een betekent dat leren om zachter te worden voor zichzelf en minder hard te werken. Voor de ander betekent het juist dat ze willen leren doorzetten. Niet meer stoppen als het moeilijk wordt.

In dit groepsprogramma ga je van elkaar leren en ontdek je dat de valkuil van de een, een warm bad is voor de ander. We hebben beide kanten nodig, maar ergens in het midden ligt de balans en voor iedereen ligt die ergens anders.

Op de  groepsdagen krijg je gezamenlijke en persoonlijke oefeningen. 

In totaal heb je 3 uur individuele coaching in het moment. Via spraakberichten in whatsapp deel je waar je tegenaan loopt of wat je opmerkt in jezelf. Zo kun je de oefeningen uit de groepsdagen nog beter integreren. 

De 3 groepsdagen zijn tot half november. In de maand december en januari is er ruimte voor integratie en eind januari sluiten we het traject af met een gezamenlijke lunch. 

De 3 livedagen vinden waarschijnlijk in het midden van Nederland plaats. Dit is afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen en wat dan het meest praktisch is. 

En het mooiste?  We gaan 6 uur concreet aan de slag met een project.

Samen kijken we naar je visie, de vormgeving van je project en hoe de inhoud eruit gaat zien.

Dit praktische deel pak ik samen met Merel de Vogel (The Bird's Perspective) op, zij is projectmanager voor websites, online cursussen en het bouwen van een eigen app. Als jij je project graag in Wix wil uitvoeren, kan zij binnen die 6 uur begeleiding al de eerste stappen in de uitvoering zetten. 

Is jouw project nog niet zo concreet of wil je liever met een ander programma werken, zorgen we ervoor dat jij een praktische opzet krijgt waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Praktische informatie: 

Data: donderdag 12 september, donderdag 10 oktober en donderdag 14 november van 10.00-15.00. Afsluitende lunch op donderdag 23 januari

Wat krijg je: 3 groepsdagen in de natuur en een afsluitende lunch, 3 uur persoonlijke whatsapp coaching en 6 uur praktische businesscoaching 

Totaalprijs hele groepsprogramma: 1300,- euro (betaling kan ook in 5 termijnen van 260,- per maand)

Wil je meedoen? 

Boek dan een gratis ticket en ik plan een kennismakingsgesprek met je in. 

Heb je eerst nog vragen?

Boek het ticket Vragen Stellen. Dan plan ik een gesprek met je, waarin je je vragen kunt stellen.

Kun je niet alle dagen? 

Boek het ticket Vragen Stellen. Dan plan ik een gesprek met je in, zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is qua data. 

Wil je meer weten? 

Kijk op: https://www.holistika.nl/groepsprogramma

Tickets

  • Ik wil meedoen

    Welkom! Boek je ticket en ik plan een kennismakingsgesprek met je in.

    € 0,00
  • Vragen stellen

    Boek dit ticket en ik neem contact met je op voor een gratis gesprek, zodat je je vragen kunt stellen of om te kijken wat er mogelijk is als jij niet alle dagen kunt.

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page