top of page

di 23 jul

|

Online sessie via Zoom

Masterclass Slow en simpel eten tijdens je vakantie

Kun jij genieten van eten in de vakantie? Kan je echt genieten van eten tijdens je vakantie of voel je je daarbij schaamte of schuldgevoel? In deze masterclass neemt Francisca je mee in je gedachten over eten. Ze leert je omdenken en hoe je je af kunt stemmen op de signalen van je lichaam.

Masterclass Slow en simpel eten tijdens je vakantie
Masterclass Slow en simpel eten tijdens je vakantie

Tijd en locatie

23 jul 2024, 19:30 – 20:30

Online sessie via Zoom

Gasten

Over het evenement

Een masterclass over slow en simpel eten tijdens je vakantie.

Hoe is dat voor jou, eten in je vakantie? Een ander  ritme, soms ook een andere keuken? Heel letterlijk omdat je niet thuis  bent of omdat je op vakantie bent in een ander land, een andere cultuur?  Kan je echt genieten van eten tijdens je vakantie of voel je je daarbij schaamte of schuld? Of ga je twee weken helemaal los en moet je daarna  thuis weer het gareel?

Waar de een kan genieten van eten op haar vakantie is  het veel vaker voor vrouwen een uitdaging. Genieten van eten is helaas  niet zo natuurlijk als dat het zou kunnen zijn. Ander eten, een andere  ritme zorgt er voor dat eten een uitdaging kan worden. De gedachten die  je hebt over wat je zou moeten eten, hoeveel en wanneer je moet eten  dragen bij aan de uitdaging.

In deze masterclass neemt Francisca je mee in je  gedachten over eten en hoe die van eten tijdens je vakantie een  uitdaging maken. Hele logische gedachten die wij bijna allemaal hebben.  Zij helpt je met het omdenken van deze gedachten om eten simpeler te  maken. Zodat je om veel meer rust rondom eten kunt ervaren en er  werkelijk van kan genieten.

In het tweede deel van de masterclass maken wij  verbinding met ons lichaam. Als intuitief eten coach weet Francisca als  geen ander hoe wij wat, hoeveel en wanneer wij eten uit ons hoofd kunnen  halen en meer vanuit ons lichaam kunnen laten komen. Zo verdwijnen de  stemmetjes over wat je ‘moet’ of ‘niet mag’ en kan je beter afstemmen op  de signalen van je lichaam (zoals honger, volzitten en voldoening).

Francisca is midlife & relatie met eten - coach voor  vrouwen. Ze werkt dieetvrij en gewichtsneutraal. Het is haar missie om  strijd en stress uit voeding te halen. De relatie die je hebt met je  lichaam is de meest belangrijke relatie die je hebt. Je bent met en in  je lichaam je hele leven. Intuitief eten zorgt ervoor dat je een  compassievolle en zorgzame relatie hebt met voeding en je lichaam.

De masterclass is via Zoom. 

Als je je aanmeldt voor de gastenlijst, krijg je de link toegestuurd. 

Doe je mee? 

Deel dit evenement

bottom of page