top of page

di 09 jul

|

Online sessie via Zoom

Wix Masterclass

Merel en Annemieke nemen je mee in de wereld van Wix. Wix is een online editor waarmee je niet alleen websites, maar ook apps, emailmarketing en nog veel meer kunt regelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wix Masterclass
Wix Masterclass

Tijd en locatie

09 jul 2024, 19:30 – 21:00

Online sessie via Zoom

Gasten

Over het evenement

Wil je graag meer met je bedrijf online doen, maar frusteer je je aa alle verschillende plug-ins en techniciteit die nodig lijkt te zijn?

Wix maakt het je graag makkelijker. Het is een online editor, waarmee je je hele website gemakkelijk kunt opbouwen. Daarnaast heb je direct de mogelijkheid om een webwinkel, een agenda voor je online diensten en al je evenementen op je website te zetten.

Ook achter de schermen is er veel mogelijk. Zo kun je emailmarketing binnen Wix opzetten, je klanten laten betalen via de website en je agenda voor klanten zo inrichten dat je per dienst kunt aangeven hoeveel tijd er nodig is per dienst en hoeveel tijd je ervoor en erna nodig hebt. 

Wil je graag nog meer dan alleen een website? Via Wix kun je zelfs gratis een app aanmaken. 

In deze masterclass laten Merel en Annemieke je allerlei verschillende toepassingen zien. Voor mensen die Wix overwegen een mooi moment om alvast achter de schermen alle toepassingen te bekijken. Werk je al met Wix? Dan laten wij je waarschijnlijk nog wel wat nieuwe opties zijn die je nog niet ontdekt hebt. 

De gastvrouwen van deze avond zijn: Merel van Wolferen, projectmanager voor websites, online cursussen en apps en Annemieke Bremmer, fanatiek gebruiker vanaf het begin. 

Het gesprek is via Zoom. 

Als je je aanmeldt voor de gastenlijst, krijg je de link toegestuurd. 

Doe je mee? 

Deel dit evenement

bottom of page