top of page

Het kan anders

Bijgewerkt op: 20 mei 2023

Voel jij dat ook diep van binnen? De maatschappij, school, opleiding, werk, reguliere zorg, geld. Er is zoveel dat anders kan en mag. Structuren mogen veranderd worden en wij dragen de kracht in onszelf voor deze verandering. Als iedereen zijn eigen vuur inzet, verspreidt dat vuur zich snel, omdat er altijd een ander vuurtje dichtbij is waar het op kan aanhaken. In plaats van blijven doen wat je altijd deed, mag je gaan doen wat je als kind al voelde.
"Be the change you want to see in the world"


Mahatma Ghandi

En dat hoeft niet groots, maar mag juist klein. Zodat je kan groeien in je rol en kan voelen hoe jij je vuur duurzaam brandend houdt. Dat hoeft niet strijdend, maar mag gewoon door dichtbij jezelf te blijven. Dat hoeft niet door je leven helemaal om te gooien, dat kan gewoon in de omgeving waar je nu al bent. Als iedereen zijn eigen plek inneemt, is alles gedekt. Dan wordt er niks overgeslagen en krijgt elk systeem de upgrade die het nodig heeft. Ik prijs me gelukkig dat ik de vuurtjes aan mag wakkeren, zodat mensen op hun eigen plek kunnen gaan staan. Op 20 en 21 juni 2023 gaan we op visionquest in de Biesbosch.


* Twee dagen in de natuur zonder bewoonde wereld * Twee dagen om te voelen welk vuur er in jou ontstoken mag worden * Twee dagen om te ontdekken hoeveel kracht en talent er in jou zit om bij te dragen aan de verandering die jij zo graag wilt zien in deze wereld
Ga je mee?


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page