top of page

De kracht van het natuurlijke veld

Oh ik hou zo van de antwoorden en inzichten die de natuur en het universum geven! Ik ben een doorgeefluik als ik in de natuur mag werken. Wat gebeurt er dan nu precies in de natuur?


VERWONDERING Als de natuur je mag leiden, zijn er zoveel magische verwondermomenten. Dingen die rationeel niet eens kloppen, gebeuren dan gewoon. In de verwondering zitten krachtige boodschappen. Boodschappen waar je echt iets mee mag doen. Boodschappen die al eerder voorbij kwamen, maar waar je niks mee deed. Dus nu komen ze opvallend, zodat je ze niet kan missen. VERSTORING Ik hou van verstoring in mijn sessies. Een heerlijke krachtige graadmeter dat we nog niet op het juiste pad zitten. Zoals die keer dat we in het bos aan het brainstormen waren over een website. En toen ze vertelde wat ze mensen bij haar op de website konden krijgen, ging een hond keihard blaffen en liepen mensen met een grote boog om ons heen. We gingen een laagje dieper en wat ze met haar website wilde werd authentieker. Op dat moment maakten mensen ineens contact met ons en vroegen wat we aan het doen waren. Op het moment dat we nog wat dieper kwamen en ze mocht beslissen om de kracht in haarzelf echt los te laten, kwam de blaffende hond rustig onder ons bankje liggen om aan te geven dat het goed was.


Ik neem je mee naar een zandvlakte om de kracht van de wind en de lucht te laten voelen

ELEMENTEN VOELEN Ik laat mensen graag de krachten van de elementen voelen. Dan ga ik suppen om je te laten voelen hoe het is om je te laten dragen door water. Ik neem je mee naar een zandvlakte om de kracht van de wind en de lucht te laten voelen. De wind die alle ruis uit je lichaam kan blazen, zonder moeite en pijn, als jij er helemaal klaar voor bent. Of ik laat je rondjes op een berg lopen om de kracht van de aarde te laten voelen. Hoe Moeder Aarde je kan laten verbinden met jezelf. ENERGETISCHE VELD Alles in de natuur heeft een energetische lading. Door daar op in te voelen, kom je bij inzichten in je angsten. Er kan een voorval uit een vorig leven kan naar boven komen om je de keuze te geven over het volgen van de angst. Of ze laat je de kracht voelen van alle wijsheid die in je zit, waardoor je dieper kunt zakken in het vertrouwen. GA JE MEE?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page