top of page

Mijn ervaring met waardebepaling

Bijgewerkt op: 17 mei 2023

Sinds een half jaar werk ik met waardebepaling en het leek me een mooi moment om eens terug te kijken. Hierbij mijn ervaringen:


- ANGST De prijs helemaal loslaten, vraagt veel van je. Helemaal als jouw relatie, net als mijne, nog niet echt optimaal is. Ik mocht mijn angst voor tekort helemaal aankijken en voelen dat deze angst niet van mij, maar van mijn voorouders was

- ENERGIE Geld is energie en dat voelde ik pas echt toen ik met waardebepaling ging werken. De maanden dat ik bang was voor tekort, kreeg ik weinig. De maanden dat ik met een fijne energie mijn open betaalverzoeken stuurde, ontving ik in overvloed - LIEFDE Dit was het mooiste cadeau van de open betaalverzoeken. De liefde voelen in de bedragen die ik ontving. Het is bijzonder om de aandacht en liefde te voelen die besteed is om te bepalen welk bedrag ze wilden overmaken. Te voelen dat een bedrag, ongeacht de hoogte, helemaal passend is ❤️ - VRIJHEID Waardebepaling heeft gezorgd dat ik niks hoef vast te leggen in mijn mentorship. De een appt regelmatig en doet elke maand natuursessies. De ander belt 1 keer per maand en plant eens in de 2 maanden een sessie in de natuur. Alles kan nu. Per maand kijk je terug wat je hebt afgenomen en bepaal je wat je hebt overgemaakt. Ook kun je het makkelijker over meerdere maanden. - ONGEMAK Ja waardebepaling is voor de klant echt niet allemaal halleluja. Het geeft, zeker de eerste keer een hoop ongemak. Een open betaalverzoek brengt namelijk ook angsten bij de klant naar boven. Gevoelens over geld, eigenwaarde en de ander voor jezelf zetten komen naar boven. Ik zie het als een mooie les en ga samen met je door dit eerste betaalverzoek heen. We kijken welke gedachten er boven komen en kijken wat we daarmee mogen doen. - BEWUSTZIJN Waardebepaling zorgt ervoor dat de klant en ik bewuster bezig zijn met geld. Ik ben echt gaan genieten van geld ontvangen en de klant leert nadenken en voelen wat waarde voor hem of haar is. Het is niet meer klakkeloos een rekening betalen. Niet meer: het is duur, dus het zal wel goed zijn. Jij bent degene die bepaalt wat een sessie jou echt heeft opgeleverd. Het werken met waardebepaling is ook een holistische benadering. Het helpt om geld binnen te coaching te gaan zien. Het is niet slechts de afronding, het is erin verweven. Het geeft ruimte om geld echt in je leven te passen op een fijne manier.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page