top of page

Samenwerken met mijn vader

Wat is het bijzonder om met mijn vader te mogen werken. Als kleine meisje ging ik mee naar zijn werk. Een verhuurbedrijf vol audiovisuele middelen. Nieuwsgierig neusde ik tussen de versterkers en microfoons door. Later toen ik Journalistiek ging studeren, had mijn vader de camera's en microfoons verkocht aan de school waar ik heen ging. Hij gaf me het gevoel dat ik de techniek wel zou begrijpen, al begreep ik het vaker niet dan wel. Op mijn 21e startte ik met een vriendin een videoproductie bedrijf. Maar hoewel ik het bedenken van een script en de interviews leuk vond, was het technische stuk nog steeds niet mijn ding.


Nu mag ik mijn vaders talent en passie inzetten voor een samenwerking. Hij houdt van de puurheid in mensen en zoekt die graag op. Tegelijkertijd kent hij zijn camera door en door, zodat hij op het juiste moment klaar is voor het perfecte plaatje. Samen doen we fotoshoots. Pure Essence Fotoshoots.
We genieten van het samenwerken op de mooiste plekken in de natuur. Het aankijken en elkaar woordeloos begrijpen. Het is zo leuk om samen de leukste edits te maken. Mijn vader leert me de technieken en doet het ruwe werk. Ik hou ervan om de finishing touch te voegen. Passend bij de klant en hoe zij haar foto's wil gebruiken.
We leren elkaar door deze samenwerking op een diepere laag kennen. En dat is een geweldig cadeau. Wil jij graag samen met ons op pad? Vanaf 24 juli hebben we weer ruimte.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page